A GREENHOUSE ATRIUM WITH A HOMY FEELING WERE WORK, LOUNGE AND ART COME TOGETHER

Mplus, een marketing en communicatie bureau, gevestigd in een industriële loods in Alphen aan de Rijn. De loods, voorheen een kas, is omgebouwd tot kantoren centrum. Het atrium is hoog en licht, het oude glazen dak van de kas is hier behouden en geeft de ruimte prachtig licht. Het Atrium dat ook dienst doet als galerie, krijgt een dubbele functie, kunst galerie en flexwerkplek/lunchruimte. De ruimte moet huiselijker worden waardoor personeel en klanten van Mplus uitgenodigd worden om in het atrium te flexwerken en informeel samen kunnen komen.

CONCEPT MOODBOARDS
VISUALISATIES

moodboard interieur Interior ontwerp design concept kantoor loods studio mind haarlem Mplus atrium moodboard interieur Interior ontwerp design concept kantoor loods studio mind haarlem Mplus atrium moodboard interieur Interior ontwerp design concept kantoor loods studio mind haarlem Mplus atrium  moodboard interieur Interior ontwerp design concept kantoor loods studio mind haarlem Mplus atrium