De bewoners van deze woning in het hartje van Haarlem vroegen Studio Mind om kleur-, product- en verlichtingsadvies voor de in hun ogen ietwat steriel ogende woonkamer en keuken. Hun totaalbudget voor de benodigde restyling was 4.500 euro.

De blauwgrijze kleur ‘Higg’s blue’ van Little Greene in combinatie met de donkergroene velours bank en het vintage kleed zorgen voor een warme uitstraling van de woonkamer. Een jaren 60 TV-kastje naast de bank, een kleine open lounge stoel, een wit marmer salontafel houden de woonkamer daarnaast licht en open. Voor een mooie lichtverdeling zijn in de woonkamer een geknoopte hanglamp en een tafellamp toegevoegd aan bestaande Philips Bloq spots.

Om eenheid te creëren komt de blauwgrijze kleur ‘Higg’s blue’ uit de woonkamer terug in de keuken. De niet gebruikte bovenkastjes hebben in de keuken plaatsgemaakt voor een messing buis met 2 lampen van marmer en smoke glas waardoor de open keuken ruimtelijk is geworden en er meer licht is op het werkblad. Om de ruimtelijkheid extra te benadrukken zijn de bestaande massieve barkrukken vervangen door stijlvolle open exemplaren.

Fotografie: Brettney Vlieland

kleuradvies interieuradvies styling Haarlem woonkamer Little green verf, Hick's blue interieurstyling styling interieur interior design ontwerp architectuur kleuradvies interieuradvies styling Haarlem woonkamer Little green verf, Hick's blue interieurstyling styling interieur interior design ontwerp architectuur kleuradvies interieuradvies styling Haarlem woonkamer Little green verf, Hick's blue interieurstyling styling interieur interior design ontwerp architectuur kleuradvies interieuradvies styling Haarlem woonkamer Little green verf, Hick's blue interieurstyling styling interieur interior design ontwerp architectuur kleuradvies interieuradvies styling Haarlem woonkamer Little green verf, Hick's blue interieurstyling styling interieur interior design ontwerp architectuur kleuradvies interieuradvies styling Haarlem woonkamer Little green verf, Hick's blue interieurstyling styling interieur interior design ontwerp architectuur